Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@10:01:12 GMT

جراحي زيبايي بزرگ كردن پستان-قسمت اول

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۰۱۲۹۰

خبرگزاري آريا -
 
جراحي زيبايي بزرگ كردن پستان
در حال حاضر هزاران محصول تجاري از كرمهاي ويژه تا تمرينهاي خاص، وجود دارند كه ادعا مي كنند مي توانند سينه هاي شما را بزرگتر نمايند و حتي در بعضي از تبليغات نيز فراورده هايي معرفي مي شوند كه توان انجام اين كار مهم را در زمان بسياركوتاه دارند.
 
لازم است بدانيد كه مصرف اينگونه پماد ها و يا تزريق اين آمپولها موقتي بوده و تا مدت زمان كوتاهي مثلا حدود يك ماه اثر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گونه اي از جراحي هاي بزرگ کردن سينه هم با قرار دادن لايه اي اسفنجي زير پوست سينه، آن را تا يكسال بالا نگه مي‌دارد ولي اين مواد به زرودي جذب بدن خواهند شد. اگر به اين ايراد كه اين نوع اقدامات موقتي هستند ايراد مهمتري تحت عنوان خطرات احتمالي آن (مانند احتمال افزايش ميزان سرطان پستان و يا واكنش هاي غير قابل پيش‌بيني نسج بدن به اين تركيبات ) را نيز اضافه كنيد به اين نتيجه خواهيد رسيد كه بي جهت به اين موارد اعتماد نكنيد و سلامت خود را به مخاطره نياندازيد.
 
حقيقت اين است كه تنها يك راه مطمئن براي بزرگتر كردن سينه ها وجود دارد، و آن عبارت است از جراحي!
بزرگ کردن سينه ها يکي از شايع ترين اعمال جراحي زيبايي مورد در خواست بانوان است. طبق آمار حدود سه ميليون زن در سراسر دنيا در 35 سال اخير پروتز پستان گذاشته اند.
 
علل مهم درخواست جراحي بزرگ كردن سينه ها شامل موارد زير است:
1. برخي از بانوان در حالي كه سينه هايي با شكل و اندازه طبيعي دارند احساس خوبي نسبت به اين عضو خود ندارند و ترجيح مي‌دهند سينه هايشان بزرگتر باشد.
 
2.عده كمي از درخواست كنندگان، بيماري خاصي دارند كه در طي آن سينه هاي آنها رشد واقعي و طبيعي نداشته است. در واقع اين افراد به علت ابتلا به بيماري خاص كانديد جراحي بزرگ کردن سينه هستند، اگر چه اين كار باعث زيباتر شدن پستان ها نيز مي شود و از اين نظر عمل جراحي آنها جزو اعمال جراحي زيبايي محسوب مي‌شود.
 
3.بسياري از بانوان با افزايش سن يا شيردهي دچار تغيير شكل سينه و افتادگي آن شده اند كه براي آنها خوشايند نيست و بنابر‌اين درخواست بالا كشيدن يا بزرگ كردن سينه را دارند.
 
4.در برخي موارد بيماران قبلا به هر علت از جمله سرطان سينه تحت عمل جراحي قرار گرفته اند و سينه هايشان كوچك شده است.در اين موارد آنان درخواست بازگرداندن اندازه و شكل طبيعي را به عضو خود دارند.
 
به هر دليلي كه درخواست جراحي بزرگ كردن سينه ها را داريد بهتر است بدانيد كه اين موضوع تصميمي است كه بايد کاملا شخصي و آگاهانه گرفته شود و نبايد صرفا براي خشنود کردن کس ديگري گرفته شود.
 
توجه داشته باشيد كه عمل بزرگ کردن سينه هم مثل بسياري از اعمال جراحي زيبايي ديگر،به تنهايي تمام مشکلات اصلي زندگي شما را حل نمي کند،اما ممکن است به افزايش اعتماد به نفس و بهبود شکل ظاهري شما کمک کند. اين شماييد كه پس از انجام مشورت هاي كافي بايد تمام فوايد و اشكالات بالقوه جراحي زيبايي سينه را بررسي نموده و تصميم نهايي را بگيريد.
 
توجه داشته باشيد که روشهاي مختلفي براي اين نوع جراحي سينه وجود دارد. انتخاب بهترين روش براي جراحي بزرگ کردن سينه، بستگي به سن و شرايط فيزيکي بدن شما و شرايط عمومي سلامت شما دارد.محل برش روي سينه ها مي تواند متغير باشد و اين شما هستيد که پس از کسب اطلاعات کافي در مورد فايده ها و ضررهاي احتمالي هريک از روشها، از پزشک معالج خود کمک گرفته و بهترين روش جراحي بزرگ کردن سينه را انتخاب مي نمائيد.
 
مشخصات پروتزهاي پستاني
مهمترين و شايعترين سؤالي که بسياري از زنان قبل از عمل جراحي بزرگ کردن پستانها دارند در مورد پروتز است. سؤالاتي نظير اينکه، جنس پروتز چيست؟ قوام آن چگونه است؟ آيا اين پروتزها باعث ايجاد سرطان پستان مي شوند؟ آيا اين جسم خارجي در بدن باعث آسيب و از بين رفتن پستان طبيعي نمي شود؟ آيا پس از جاگذاري پروتز براي بزرگ کردن يا بالا کشيدن پستانها امکان انجام ماموگرافي يا سونوگرافي براي بررسي هاي بعدي پستان از بين نمي رود؟ و بسياري از سؤالات ديگر. در ادامه مطلب شما پاسخ سوالات بالا را خواهيد يافت.
 
جنس پروتز پستاني چيست؟
اگرچه لايه خارجي تمام پروتزها از سيليکون ساخته شده است ولي داخل آن مي تواند از مواد مختلفي مثل آب نمک و يا ژل سيليکون خالص پر شده باشد. اگرچه سابق براين اغلب پروتزها پر شده از آب و نمک يا ژل سيليکون ساده بوده، ولي امروزه در اغلب پروتزهايي که مورد استفاده قرار مي گيرند (بخصوص در انواع قطره اشکي) از ژل سيليکون منسجم استفاده مي شود.
 
انواع جديدتري از پروتزها نيز وجود دارند که پروتزهاي تري لوسنت (روغن سويا) و ئيدروژني از آن نوعند که با توجه به اشکالات احتمالي مصرف آنها، هنوز به صورت گسترده مورد استفاده قرار نمي گيرند. درمجموع مي توان گفت با توجه به سابقه 35 ساله استفاده از پروتزهاي پستاني با جنس سيليکون، اغلب جراحان تمايل بيشتري براي استفاده از اين نوع پروتزها دارند.
 
شکل پروتزهاي پستاني چگونه اند؟
تاکنون 3 نوع شکل کلي از پروتز وجود دارد:
1-نوع گرد
2- نوع قطره اشکي
3-نوع غيرقرينه
 
پروتزهاي گرد اغلب از ژل سيليکون استاندارد ساخته شده است و شکل آن بصورت يک ديسکت گرد است. قوام اين پروتزها بسيار نرم و شبيه بافت طبيعي پستان است. درحقيقت چنانچه از روبرو اين پروتزها را نگاه کنيم گرد و مدور هستند و ازپهلو بصورت يک صفحه ضخيم مي باشند.
 
پروتزهاي قطره اشکي از ژل سيليکون منسجم پر شده اند. اين ژل ها قوام سفت تري دارند که مي توانند شکل خاصي به خود بگيرند. وقتي از روبرو به اين پروتزها نگاه مي کنيد، نمايي بيضي شکل دارند و از پهلو نمايي شبيه نسج واقعي پستان دارند به اين معني که قسمت بالاي آنها نازکتر و قسمت پائين آنها ضخيم تر است. اين پروتزها عموماً نسبت به پروتزهاي گرد، گران ترند و در لمس کمي سفت تر به نظر مي رسند.
 

 
پروتزهاي غيرقرينه شبيه پروتزهاي قطره اشکي هستند با اين تفاوت که علاوه بر ضخيم تر بودن قسمت پائين پروتز (کمتر از نوع قطره اشکي)، قسمت خارجي پروتز از قسمت داخلي آن ضخيم تر است. با اين توضيح مي توان حدس زد که برخلاف دو نوع پروتز گفته شده، استفاده از اين نوع پروتزها در سمت راست و چپ متفاوت است و لازم است جراح، پروتز غيرقرينه راست يا چپ را بطور مشخص براي هر طرفي که لازم است، انتخاب نمايد. از اين نوع پروتز بيشتر براي بازسازي پستان بعد از جراحي برداشتن کامل پستان استفاده مي شود.
 
دو نکته باقي مي ماند. اول اينکه، براي جراحي هاي زيبايي پستان اغلب از يکي از دو نوع گرد يا قطره اشکي استفاده مي شود که انتخاب نوع آنها بستگي به نسج پستان و فرم فيزيکي بدن شما دارد. در مواردي که ميزان نسج پستان بسيار کم باشد، انتخاب بهتر، پروتزهاي قطره اشکي است ولي درمجموع بايد بدانيد که پروتزهايي که بيشتر مورد استفاده قرار مي گيرند، انواع گرد هستند.
 
نکته دوم اينکه از هريک از اين پروتزها، انواع مختلفي وجود دارند که از نظر ميزاني از بيرون زدگي که در پستان ايجاد مي کنند،متفاوتند. در حقيقت قطري از پروتز که باعث جلوزدن نسج پستان مي شود مي تواند در سه شکل کم، زياد و خيلي زياد متغير باشد. اين به اين معني است که مثلاً وقتي از روبرو به يک پروتز که قطر آن حدود 5/10 سانتيمتر است و درجه بيرون زدگي کم دارد نگاه کنيم، 3 سانتيمتر بيرون زدگي ايجاد مي نمايد. درحاليکه پروتزي با همين قطر اگر درجه بيرون زدگي خيلي زياد داشته باشد، ممکن است بيش از 5/4 سانتيمتر بيرون زدگي را ايجاد نمايد.
 
آيا پروتزهاي پستاني باعث ايجاد سرطان مي شوند؟
پاسخ اين سؤال در يک کلام اين است: خير. تاکنون هيچ گزارش جامعي که نشان دهد اين پروتزهاي سيليکوني باعث ايجاد سرطان مي شوند، منتشر نشده است. تنها گزارشات بسيار محدودي که درخصوص مضرات پروتز منتشر شده اند، مربوط به همراهي استفاده از پروتزها و بروز يک بيماري ايمني وابسته به سيليکون است که آن نيز مورد تائيد قرار نگرفته است. بنابراين مي توان گفت که درمجموع، بکارگيري پروتز پستاني براي اعمال جراحي زيبايي پستان و يا جايگزيني پستان، عملي ايمن و کم خطر است.
 
آيا پس از جاگذاري پروتز امکان انجام ماموگرافي و ساير بررسي ها وجود دارد؟
در گذشته که تنها شيوه دقيق بررسي ضايعات پستاني ماموگرافي بود، جاگذاري پروتز در پستان در افراد پرخطر از نظر سرطان پستان (نظير کساني که سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان پستان دارند) که بايد تحت مراقبت هاي شديدتر باشند، توصيه نمي شد. با پيشرفت تکنيک ها و وسايل مورد استفاده در بررسي و غربالگري سرطان پستان نظير MRI، امروزه اين نگراني رفع شده و منعي براي استفاده از پروتز حتي براي افراد پرخطر وجود ندارد. تنها نکته مهم اين است که در افراديکه پروتز پستاني دارند، لازم است براي برنامه هاي معمول چک آپ براي سرطان پستان از امکانات ديگري بجز ماموگرافي مثل MRI يا سونوگرافي استفاده شود. توجه کنيد که قرار دادن پروتز نه تنها مانع از معاينه صحيح نمي شود، بلکه در مواردي مي تواند باعث شود که معاينه ساده تر و بهتر انجام گردد.
 
بهترين اندازه پروتز کدام است؟
همانگونه که اشاره شد پروتزهاي پستاني از نظر شکل و نيز از نظر ميزان بيرون زدگي پستاني که ايجاد مي نمايند، اشکال متفاوتي دارند. توجه داشته باشيد با اندازه گيري هايي که دکتر رفيعي از سينه شما خواهند کرد، بهترين سايز پروتز پستاني در تناسب با قد و شرايط فيزيکي بدنتان به شما پيشنهاد مي شود. عده کمي از بانوان تقاضاي پروتزهاي بسيار بزرگتر از ميزان پيشنهاد شده را دارند. از آنجا که هرقدر حجم پروتز بيشتر باشد، پهناي پايه پروتز نيز بيشتر مي شود، امکان دارد لبه هاي پروتزهاي بزرگتر از ميزان پيشنهاد شده براي شما، از اطراف نسج پستانتان بيرون تر قرار گرفته و مشکل ظاهري براي شما ايجاد کرده و قابل لمس بوده و خوشايند نباشد. البته پروتزهاي با درجه بيرون زدگي بسيار زياد، مي تواند تاحدودي اين مشکل را حل کند ولي بکارگيري اين پروتزها هم مشکلات خاص خود مثل احتمال چرخش و ... را بهمراه دارد. درنهايت اين شما هستيد که انداز? تقريبي از آنچه انتظار داريد را به پزشک خود اطلاع مي دهيد ولي انتخاب نوع پروتز را بايد تاحد ممکن به تصميم دوجانبه خود و پزشک معالجتان واگذار نمائيد.
 
آيا زمان مشخصي براي باقي ماندن پروتزهاي پستاني وجود دارد؟
پاسخ اين سؤال اين است که پروتزهاي پستاني ابدي نيستند. درحقيقت اگرچه اين پروتزها عمر متوسطي بيش از 20 سال دارند، ولي لازم است بصورت مرتب ساليانه بخصوص پس از حدود 10 سال مورد بررسي قرار گيرند.
 
چنانچه پزشک معالجتان هرگونه شکي به سالم بودن پروتز داشته باشد، بعد از انجام معاينه، سونوگرافي و درصورت لزوم MRI درخواست خواهد کرد تا به تشخيص قطعي برسد. باز شدن و فرسوده شدن جدار پروتز اشکال عمده اي در سلامت شما ايجاد نمي کند ولي لازم است بزودي عمل تعويض پروتز انجام شود. البته توجه داشته باشيد با توجه به واکنش طبيعي نسج بدن حول پروتز، (کپسول) محتويات ژل سيليکوني با نسج پستان شما حداقل تماس را خواهد داشت و شما زمان کافي براي جايگزين کردن پروتز پاره و فرسوده با پروتز سالم را خواهيد داشت.
 
آنچه مهم است اينکه پروتزهاي امروزي در مقابل ضربه و آسيب بسيار مقاومند و حتي در برخي موارد، وزن هاي بسيار زياد را تحمل مي کنند ولي با اين حال بهتر است پس از جراحي پروتز دقت کنيد که حتي المقدور ضربه اي به پروتز (پستان جديد شما) وارد نشده يا اين وسيله مورد فشار قرار نگيرد.
 


محل قرار دادن پروتز کجاست؟
محل قرار دادن پروتز در يکي از دو محل پشت پستان يا پشت عضله زير پستان (عضله پکتورال) است.جاگذاري پروتز در هريک از اين محل ها بستگي به شرايط فيزيکي بيمار و هدف از جاگذاري پروتز است. بعنوان مثال در مواردي که هدف از جاگذاري پروتز، بازسازي پستان بعد از جراحي برداشتن کامل پستان به دنبال سرطان پستان است، پروتز حتماً بايد در پشت عضله جاگذاري شود.
 
چنانچه در اين موارد پروتز روي عضله و طبيعتاً زير پوست (چون بافت پستاني وجود ندارد) جاگذاري شود، امکان بيرون زدن پروتز و عوارض عمل بسيار بالا مي رود.
در مواردي که علت انجام عمل جراحي سينه ، مقاصد زيبايي است، بسته به شرايط فيزيکي و شکل و حجم سينه امکان جاگذاري پروتز در هردو فضاي زير پستان و زير عضله وجود دارد.
 
به طور كلي شايعترين محل جاگرازي پروتز در سراسر دنيا پشت عضله است و به ويژه در مواردي كه فرد قبلا سينه هاي بزرگ داشته و در حال حاضر حجم انها به هر دليل كم شده است بهترين انتخاب همين جاگذاري پروتز در پشت سينه است ولي چنانچه نسج کافي از پستان وجود نداشته باشد (پستانهاي بسيار کوچک)، ترجيح داده مي شود پروتز در زير عضله جاگذاري شود.
 
شايد بتوان گفت بهترين بيمار براي جاگذاري پروتز در پشت سينه و نه در پشت عضله، بيماري است که افتادگي سينه دارد و نسج پستان کوچک اما کافي براي پوشانيدن پروتز دارد. اغلب خانمهاي لاغري که سينه هاي کوچک يا متوسط دارند و بعد از شيردهي دچار افتادگي پستانها شده اند، در اين گروه قرار مي گيرند.
 
چنانچه در کسي که نسج پستاني بسيار کمي دارد پروتز در پشت پستان جاگذاري شود، پروتز پستاني پس از عمل لمس خواهد شد و اين احساس خوشايندي براي بيمار ايجاد نمي کند. در مواردي حتي لبه پروتز بصورت پلکاني ممکن است از بالا يا از اطراف ديده و حتي لمس شود که موضوع را پيچيده تر مي کند. مزيت ديگر اين است در اين حالت مامو گرافي با کيفيت بهتري انجام مي شود.
 
اشکال آن اين است که ممکن است درد يا ناراحتي بيشتري بعد از عمل داشته باشيد و پروتز سينه با حرکات معين ماهيچه حرکت ميکند.
تصميم در مورد اينکه چه مکاني براي گذاشتن پروتز متناسب اسب ، در زمان مشاوره مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
 
جاگذاري پروتز در پشت پستان معمولاً ساده تر بوده و جراحي آن کوتاه تر است. درد بعد از عمل در اغلب موارد در اين نوع جاگذاري، کمتر است. البته نسبت به بسياري از اعمال جراحي درد و مشکلات پس از عمل، در هردونوع جاگذاري پروتز بسيار کم است و درمجموع مي توان گفت که عمل جراحي پروتزگذاري، از آن دسته اعمال جراحي است که بعد از عمل درد و مشکلات زيادي براي بيمار ايجاد نمي کند. تنها موضوعي که برخي از بانوان از آن شکايت دارند، احساس کشش نسبي در پوست محل پستانهاست که ناشي از کشيده شدن پوست بوده و مدت كوتاهي پس از عمل برطرف مي شود.
منبع:drrafiei.ir
جراحي زيبايي بزرگ كردن پستان-قسمت دوم


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۱۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر

انتشار تصویری جدید از شهره سلطانی ( بازیگر ۵۴ساله) بعد از عمل زیبایی باعث تعجب طرفداران این بازیگر قدیمی شده است./چندثانیه

دیگر خبرها

  • سوسک شب رو به این زیبایی! (عکس)
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود